Framtidens TV: de bästa apparna för smarta TV-apparater

Smart TV -operativsystem – första intrycket

Nästan ingen ny TV kommer idag utan en smart yta och internetanslutning. Vi presenterar dig de bästa apparna så att du bekvämt kan njuta av TV: n i framtiden.
Bild

En smart TV har många fördelar och funktioner. För deras fulla användning är en Internetanslutning och rätt applikationer nödvändiga. Om du inte redan har gjort det måste du upprätta en anslutning med en nätverkskabel eller WLAN.
Annons

Us streaming betaltjänst Swefilmer via Dreamfilms.se med ett brett utbud av On-Demand filmer och serier är perfekt för användning på smart TV.

Bekvämt strömmande musik direkt till din TV är möjligt med Spotify. Du kan styra uppspelningen eller välja musik med antingen fjärrkontrollen eller Spotify för iOS eller Spotify för Android.

Om du vill hantera och spela upp mediesamlingen lokalt på en hårddisk eller NAS rekommenderas att du använder Media Center Plex.

Du kan också komma åt ARDS fria mediebibliotek från din smarta TV. Med HbbTV har du fortfarande tillgång till lämpligt mediebiblioteksinnehåll direkt under live-programmet.
Annons

YouTube för smarta TV-apparater är en vidareutveckling av YouTube Leanback som också fungerar i webbläsaren på datorn. Med rätt YouTube-app för din smartphone kan du spela upp, pausa och lägga till videor och spellistor direkt i kön via WiFi.